Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie als basis voor zoekmachine optimalisatie.
formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Ideeën icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Puzzel icon

Analytics

Technische optimalisatie

Home » Technische optimalisatie

Een vaak ondergewaardeerd onderdeel van zoekmachine optimalisatie is de technische optimalisatie. Het is voor velen te abstract of te onduidelijk wat het precies inhoudt. De services van ons online marketing bureau in Amsterdam kunnen aangewend worden om het indexeren en crawlen in zoekmachines te verbeteren. Zodoende wordt een bedrijfswebsite beter gewaardeerd en kan het klimmen in de organische zoekresultaten.

Daarnaast is de technische optimalisatie ook van toepassing op de structuur en de laadsnelheid van webpagina’s. Door deze aspecten te optimaliseren heeft het onder andere een effect op de plaatsing in Google, maar draagt tevens bij aan de gebruikersvriendelijkheid. Mocht u graag technische optimalisatie van een SEO expert willen dan kunt u daarvoor online marketing bureau Online Specialist Amsterdam benaderen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Crawlbaarheid en indexeerbaarheid verbeteren

Door de onzichtbare eigenschappen van een website aan te pakken met technische optimalisatie  voor Amsterdam kunt u zorgen dat zoekmachines deze beter kunnen indexeren en crawlen. De eerste stap is het plaatsen van een site in zo’n online zoekregister wat men de indexering noemt. Daarna zullen de landingspagina’s ervan continu opnieuw geïndexeerd worden en de plaats in de organische resultaten van Google gewijzigd worden. Dat is om webbezoekers actuele en relevante informatie te verschaffen wanneer ze zoeken.

Om een website naar waarde te kunnen schatten en te kunnen indexeren zullen zoekmachines webpagina’s ervan crawlen. Zo kunnen ze de nodige gegevens verzamelen om de beoordeling te doen. Als u ook de crawlbaarheid en de indexeerbaarheid wilt verbeteren dan kunt u contact opnemen met ons internet marketing bureau. Een SEO specialist kan u dan helpen met de technische optimalisatie.

Snelheid en structuur optimaliseren

Een ander onderdeel van de technische optimalisatie is het optimaliseren van de structuur en de snelheid. Ons internet marketing bureau uit Amsterdam kan de websitestructuur verbeteren waardoor navigatie eenvoudiger gaat. De laadtijden kunnen ook worden aangepakt voor afzonderlijke webpagina’s. Op die wijze zal een website beter scoren in Google en zal de klantvriendelijkheid ervan toenomen. Interesse in technische optimalisatie? Bel met een van onze SEO specialisten van ons online marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.