Online marketing specialist Amsterdam 2017-10-10T16:26:10+00:00

[page_title]

Zoekende naar een online marketing specialist in Amsterdam? Zoek niet verder, ons online marketing bureau in Amsterdam is uw partner voor consultancy en internet marketing service op maat. De afgelopen jaren hebben wij onze klanten uit het MKB laten groeien met internet marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). In dit artikel wil ik u enkele punten meegeven die van belang zijn bij het opzetten van een zoekmachine marketing campagne als specialist in Amsterdam.

De focus als expert op de bezoeker
Als online marketing specialist in Amsterdam kunnen wij u uit onze ervaring vertellen dat het belangrijk is om uw website altijd te richten op de bezoeker in plaats van nadrukkelijk op Google. Het algoritme van Google kent namelijk veel updates waardoor de websites die zich te veel focussen op zoekmachine optimalisatie (SEO) uit de ranking worden gefilterd. Enkele jaren geleden was het bijvoorbeeld nog mogelijk om te spammen met online marketing op Google door het zoekwoord veel te verwerken in een tekst. Dit resulteerde dan automatisch in een hogere ranking. U moet zichzelf inleven in de bezoeker en u zelf afvragen wat de bezoeker op uw website zoekt. De teksten moeten geschreven worden naar de bezoeker toe. Op het moment dat er een match is tussen de vraag van de bezoeker en het aanbod van uw website zal de bezoeker langer op uw website blijven, vaker terugkomen en uiteindelijk een aankoop doen. Deze vorm van internet marketing zal beloond worden met een betere vindbaarheid op de zoekmachines. Als online marketing specialist in Amsterdam helpen we u graag op dit onderdeel.

0
We verhogen uw conversiepercentage
0%
Marktaandeel Google in Nederland
0+
Succesvolle samenwerkingen
0
Gemiddelde klanten beoordeling

Online marketing specialist in Amsterdam

Een ander belangrijk onderdeel van online marketing wat wij als specialist in Amsterdam blijven benadrukken is de content, content is king. Google geeft de hoogste waarde aan de teksten op uw website. Daarom moet een geschreven tekst altijd uniek zijn, aantrekkelijk zijn en relevant zijn. Het is niet toegestaan om tekst van andere websites een op een over te nemen. Duplicate content wordt afgestraft door Google met een penalty voor uw internet marketing. Een online marketing specialist van ons bedrijf in Amsterdam kan u hier aan de hand van consultancy verder over informeren.

Een levendige website met online marketing in Amsterdam
Een website die up-to-date is en waar veel mee gebeurd zal veel waarde van Google krijgen. Websites die bijvoorbeeld wekelijks een blog schrijven bouwen enorm veel autoriteit op voor hun website. Websites waar interactie is met bezoekers, service wordt geboden en waar veel informatie op te vinden is stijgen snel in de zoekresultaten. Een concurrent die dit niet doen zal u op den duur voorbij streven met behulp van een online marketing specialist van ons bureau in Amsterdam!

Een online marketing specialist die service op maat biedt in Amsterdam

Als online marketing specialist in Amsterdam weten wij dat de aantrekkelijkheid van het webdesign een grote rol speelt bij het aankoopproces. Een bezoeker blijft gemiddeld vijf tot tien seconden op uw website. De bezoeker moet daarom niet worden lastig gevallen met lange lappen tekst. Mooie foto’s, afbeeldingen, video’s, buttons, service en recensies zorgen ervoor dat bezoekers worden getriggerd om te blijven op een website. Een online marketing specialist van ons bedrijf in Amsterdam kan dit op uw website implementeren. Ons zoekmachine marketing bureau biedt u graag vrijblijvende consultancy.

Online marketing consultancy van een specialist in Amsterdam?

Als online marketing specialist uit Amsterdam hebben we momenteel voor diverse bedrijven de zichtbaarheid in Google vergroot met zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit heeft er toe geleid dat het klantenbestand van deze klanten aanzienlijk is toegenomen. Hier onderscheiden wij ons op ten opzichte van de overige internet marketing bureaus. Wij streven ernaar om het maximale uit uw site te halen. Wilt u ook eenvoudig vindbaar worden in Google? Neem dan direct contact op met een professional van het beste online marketing bureau in Amsterdam. Dit kunt u doen door te bellen, e-mailen of door het contactformulier in te vullen. Een online marketing specialist in Amsterdam biedt u graag service en consultancy op maat.

Contact formulier