Online marketing bureau Amsterdam 2018-03-11T17:03:45+00:00

Online marketing bureau Amsterdam

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Ons online marketing bureau in Amsterdam kan u helpen met het bereiken van topposities in de zoekmachines. In dit artikel komt u erachter waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) zo belangrijk is voor uw bedrijf en hoe wij u hier als online marketingbureau in Amsterdam van dienst kunnen zijn. In Nederland maakt bijna iedereen gebruik van het internet. Door alleen al deze cijfers is het logisch dat het voor elk bedrijf belangrijk is om op het digitale platform aanwezig te zijn. Als internet marketing bureau in Amsterdam zien we dat het aantal online aankopen elk jaar blijft stijgen. Met de offline retail gaat het almaar slechter, terwijl de online retail jaarlijks stijgt. Uit rapporten van Gfk blijkt dat dit niet enkel te danken is aan de economische crisis maar ook door de groei van de wereld op het internet.

Het belang van een online Marketing specialist in Amsterdam
Een andere ontwikkeling die gaande is op het gebied van online marketing en waar wij als bureau in Amsterdam mee te maken hebben, is een groei in het mobiele internet. Waar vijf jaar geleden bijna niemand internet op zijn mobiel had, heeft tegenwoordig iedereen een smartphone met internet. Hierdoor is het veel makkelijker geworden om even iets op te zoeken op Google. Dit wil ik met een voorbeeld benadrukken. U zit op een borrel, verjaardag of bent in goed gezelschap en er wordt gepraat over een product dat iemand ergens voorbij heeft zien komen. U bent benieuwd naar dit product geworden en zoek het even op uw mobiel op. U gebruikt Google en tikt de zoekwoorden in die passen bij het product. Vervolgens bezoekt u een van de eerste websites die naar voren komt en zodoende verkrijgt u meer informatie over dit product. Ons online marketing bureau in Amsterdam kan ervoor zorgen dat uw website bovenaan in Google staat zodat de mensen die op zoek gaan naar een relevant product bij uw website terecht komen en uiteindelijk overgaan tot een aankoop.

Online marketing bureau Amsterdam

De ervaring die wij hebben opgedaan als online marketing bureau in Amsterdam leert ons dat bedrijven die internet aan het communicatieplan toevoegen en een strategie voor de website ontwikkelen succesvoller zijn dan bedrijven die dit niet doen. Zoals u net kon lezen is het belangrijk dat de mobiele gebruikers en internet gebruikers uw website kunnen vinden. Het gebruik van zoekmachine marketing kent enkele voordelen. Zo is bijvoorbeeld alles digitaal meetbaar. Door middel van Web Analytics kunnen uw internet marketing activiteiten gekoppeld worden aan de data uit verschillende systemen. Zodoende krijgt u inzicht in de gehele salesfunnel. Ander voordeel waar wij als online marketing bureau in Amsterdam mee te maken hebben is het feit dat deze vorm van marketing langduriger effect heeft en effectiever is. Als u eenmaal webpagina’s, content of een blog hebt geplaatst zijn de kosten voor het online beschikbaar houden marginaal, terwijl u constant online vindbaar blijft. Uit onze ervaring weten wij dat er vaak leads komen uit content die lang geleden is geplaatst. Zo zijn er veel bedrijven die wekelijks een blog bijhouden en die klanten genereren uit een blog die bijvoorbeeld 1 of 2 jaar geleden is geschreven. Om deze reden adviseren wij onze klanten als online marketing bureau in Amsterdam dan ook om een blog te starten als dit nog niet gebeurd is. Dit zal niet alleen ten goede komen van uw ranking in Google via zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook uw betrouwbaarheid verhogen.

Een responsive website ontwikkelen met een expert van ons bureau
Ander feit uit een onderzoek van ons online marketing bureau in Amsterdam is dat het aantal mensen dat aankopen doet met de mobiele telefoon jaarlijks fors toeneemt. Voor deze doelgroep is het van belang dat de website bestaat uit een responsive webdesign. Dit betekent dat de website op alle soorten schermen zoals de Ipad, Iphone, Samsung, Personal Computer en nog honderden schermen leesbaar is. Dit verbetert de gebruiksvriendelijkheid en indirect uw ranking in de zoekmachines. Een responsive webdesign is namelijk een van de rankingsfactoren uit het algoritme van Google. De meeste zoekmachine optimalisatie (SEO) bureaus die zich richten op online marketing in Amsterdam houden geen rekening met deze factor. Ons online marketingbureau in Amsterdam kan een responsive webdesign voor uw website implementeren zodat al uw potentiële klanten kunnen genieten van een optimale gebruikerservaring  . Neem daarom contact op met een specialist van ons online marketing bureau!

Beginnen met een online marketingbureau in Amsterdam

Nu u weet waarom een online marketing bureau uw bedrijf in Amsterdam kan helpen met het genereren van online klanten bent u waarschijnlijk benieuwd hoe zo een zoekmachine optimalisatie bedrijf te werk gaat. Allereerst vindt een inventariserend gesprek plaats waarin de mogelijkheden voor uw branche en bedrijf worden gesproken. Vervolgens zal ons online marketingbureau in Amsterdam op basis van dit gesprek doelstellingen voor de korte termijn en voor de lange termijn opstellen. Deze komen samen met de te voeren strategie in een campagne van ons online marketing bureau in Amsterdam. In samenwerking met u zullen we de concurrentie met uw markt aangaan. Zo kunt u zelf de sociale media of blogs op u nemen, een SEO specialist adviseert u graag over de mogelijkheden op dit gebied. De andere zaken waar veel kennis en ervaring voor benodigd zijn voeren wij dan voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren, teksten schrijven, de linkbuilding en interne linkstructuur goed zetten. Op deze punten onderscheiden we ons ten opzichte van de andere online marketing bureaus. Ons online marketing bureau gaat graag vanuit Amsterdam voor u aan de slag.

In zee met het beste online marketing bureau in Amsterdam?

In dit artikel bent u erachter gekomen waarom u een online marketing bureau in Amsterdam moet inschakelen. In 2015 is er voor minimaal 14 miljard aan online aankopen uitgegeven. Deze bedragen groeien nog steeds jaarlijks. Wees dus de concurrentie in uw markt voor en start vandaag nog met een internet marketingbureau in Amsterdam. Als beste zoekmachine marketing bureau zijn wij u graag van dienst met service en consultancy op maat. Neem nu contact op met een specialist van ons online marketing bureau in Amsterdam!

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Om een website zoekmachine vriendelijker te maken is inzicht nodig. Met onze gratis SEO scan kunt u inzien op welke punten u uw bedrijfssite kunt verbeteren.

Snelheid

De gratis Quickscan geeft u inzage in de snelheid van uw website. Landingspagina's hebben baat bij een snelle laadtijd.

Responsiveness

Door een SEO scan te doen krijgt u tevens inzicht in de responsiveness. Dit is van belang om mobiele webgebruikers op een klantvriendelijke wijze op te vangen.

Veiligheid

Een veilige website is erg belangrijk voor de privacy van u en uw klanten. De Quickscan spoort veiligheidsproblemen in uw website op.

Gratis website scan?