Online marketing Amsterdam 2018-03-11T17:00:24+00:00

Online marketing Amsterdam

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Online marketing is in Amsterdam niet meer weg te denken voor bedrijven. Vele bedrijven huren een online marketing specialist in Amsterdam om bezoekers voor hun website te realiseren. Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) en internet marketing als service nu eigenlijk en wat kan de toegevoegde waarde hiervan zijn voor uw bedrijf? Op deze vragen krijgt u het antwoord op deze pagina.

Begrippen bij ons bedrijf
Ten eerste de begrippen marketing en online marketing bij ons SEO bureau in Amsterdam. Dit is het inspelen op de behoeftes van de mogelijke klant om een stukje markt te veroveren. Het woord is afkomstig van de begrippen Market en getting. Marketing heeft vooral betrekking op de traditionele methoden. Online marketing is de variant die zich richt op alle marketingactiviteiten op het internet voor uw bedrijf in Amsterdam. Deze tak van sport groeit jaarlijks enorm en wordt in de toekomst steeds belangrijker. Dit geld voor alle soorten branches. Dit is gebleken uit diverse recente onderzoeken waaruit blijkt dat consumenten en bedrijven steeds vaker een dienst of product op het internet kopen. Waar vroeger de Gouden Gids, Tv, radio en advertenties erg belangrijk waren, Oriënteren bedrijven zich steeds vaker online op de verschillende mediums zoals laptop, tablet of de telefoon. Met online marketing in Amsterdam en een SEO specialist kan ervoor gezorgd worden dat uw mogelijke klanten  uw website eenvoudig vinden.

De toegevoegde waarde van een online marketing specialist in Amsterdam

Online marketing in Amsterdam biedt diverse mogelijkheden voor uw bedrijf. Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine adverteren (SEA) en nog meer gerelateerde begrippen komt u steeds vaker tegen. De vraag bij bedrijven die twijfelen om een online marketing specialist in Amsterdam in te huren is wat ze aan moeten met deze begrippen. Wat is de toegevoegde waarde van deze service? Dit kan nader worden uitgelegd met een voorbeeld van online marketing.

ROI bij een professioneel marketing bureau
De ROI (Return On Investment) van online marketing in Amsterdam en in de rest van Nederland is hoog. Stel dat de opbrengst per klant ongeveer 150 euro is. De kosten die u gemiddeld moet betalen voor online marketing in Amsterdam zijn rond de 500 euro. Dit betekent dat als u vier klanten per maand uit deze vorm van marketing haalt u 600 Euro – 500 Euro = 100 euro hebt verdiend. Gekeken naar de mogelijkheden en de potentie van internet marketing is vier klanten natuurlijk weinig. Wij kunnen uit ervaring zeggen dat de meeste bedrijven in Amsterdam een stuk meer klanten binnenhalen met online marketing in Amsterdam op het online platform.

De werkwijze van ons online marketing bedrijf in Amsterdam

De meeste bedrijven hebben geen tijd om zelf de online marketing in Amsterdam uit te voeren of hebben er te weinig verstand van. Ons marketing bureau (Online specialist Amsterdam) heeft een unieke manier van werken. Onze effectieve service heeft voor al onze klanten geleid tot aantoonbare resultaten. Een online marketeer zal met u aan de slag gaan en een internet marketingplan opstellen. In dit plan worden uw wensen en doelen verwerkt en zal duidelijk zijn wanneer welke taak precies wordt uitgevoerd. Samen met een zoekmachine marketing specialist in Amsterdam wordt bepaald welke middelen er worden ingezet. Internet marketing staat nooit stil, als professional zijn we daarom altijd up-to-date in de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. U kunt van ons uitgebreide rapporten verwachten waarin de geboekte resultaten naar voren komen. Hierdoor kunnen we laten zien hoe uw website rendeert. In de volgende paragraaf geven wij u twee onderdelen die essentieel zijn bij de online marketing in Amsterdam voor uw bedrijf.

Online marketing service in Amsterdam

Online marketing in Amsterdam, draait ook op het bouwen van websites die gericht zijn op de bezoeker en niet op Google. Google verbeterd het algoritme steeds weer en filtert websites eruit die bezig zijn met spammen om hoog in Google te komen. Zo werkte het bijvoorbeeld vroeger met o nline marketing om veel zoekwoorden in een tekst te verwerken en daardoor te stijgen op de zoekmachine. Daarom moet u zich proberen in te leven in wat de bezoeker op uw website zoekt. De teksten op uw website moeten geschreven worden voor de bezoeker en niet voor Google. Als de bezoeker interesse heeft in uw diensten zal hij of zij langer op uw website blijven, vaker terug keren en uiteindelijk uw dienst, product of service afnemen. Door deze aanpak van online marketing gaat Google uw website belonen met een hogere ranking.

Content is king bij een marketingbureau
Het tweede belangrijke onderdeel van online marketing in Amsterdam wat ook voor u geld is de zin: Content is king. De hoogste waarde hecht Google aan de teksten op uw site. Daarom moet de tekst relevant, uniek en aantrekkelijk zijn. Het is verboden om teksten van andere websites te dupliceren. Google heeft een grote hekel aan Duplicate content wat de zoekmachine optimalisatie niet ten goede komt. In een online marketing strategie die een specialist van ons bureau in Amsterdam ontwikkeld houden we rekening met al deze punten.

Interesse in online marketing consultancy in Amsterdam?

Online marketing specialist Amsterdam heeft op dit moment voor tientallen bedrijven topposities in Google gerealiseerd. Wij halen het maximale uit uw website. We bouwen geen websites die zich laten kenmerken door aantrekkelijkheid, wij ontwikkelen websites waar geld mee wordt verdiend. Hiermee onderscheiden we ons ten opzichte van de overige marketing bureaus. Belangrijk voordeel van online marketing in Amsterdam is dat het relatief goedkoop is in vergelijking met de traditionele marketingmiddelen, dit terwijl de de opbrengsten wel gelijk zijn. Een goed voorbeeld om dit te verduidelijken is een traditionele folder per post en folder die digitaal wordt verzonden. Bij het eerste voorbeeld worden er kosten gemaakt voor het design en voor de bezorging. Bij een digitale mail zijn de kosten minimaal. Verzenden is stukken goedkoper als bezorgen. Daarnaast kan het ontwerp van een e-mail worden hergebruikt en kan deze worden gepersonaliseerd naar de verschillende doelgroepen. Kortom: Met minimale middelen maakt u gebruik van het marketingbudget.

Het beste online marketing bureau
Wilt u ook zichtbaar worden in Google of vrijblijvende consultancy? Neem dan contact op met een online marketing specialist in Amsterdam. Deze zal u uitgebreid inlichten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en service op maat bieden. Met online marketing en een expert van ons bureau zal uw bedrijf in Amsterdam binnen drie tot zes maanden een flink groei doormaken.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Om een website zoekmachine vriendelijker te maken is inzicht nodig. Met onze gratis SEO scan kunt u inzien op welke punten u uw bedrijfssite kunt verbeteren.

Snelheid

De gratis Quickscan geeft u inzage in de snelheid van uw website. Landingspagina's hebben baat bij een snelle laadtijd.

Responsiveness

Door een SEO scan te doen krijgt u tevens inzicht in de responsiveness. Dit is van belang om mobiele webgebruikers op een klantvriendelijke wijze op te vangen.

Veiligheid

Een veilige website is erg belangrijk voor de privacy van u en uw klanten. De Quickscan spoort veiligheidsproblemen in uw website op.

Gratis website scan?