Internet marketing Amsterdam 2018-03-11T16:52:40+00:00

Internet marketing Amsterdam

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Op deze pagina kunt u lezen wat internet marketing in Amsterdam voor uw bedrijf kan betekenen. Eerst leggen we u uit wat online marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) is en vervolgens komt u erachter hoe een professioneel internet marketing bureau in Amsterdam voor u meer online klanten kan realiseren.

Wat is marketing via het internet?
Ten eerste de vraag die wij als expert graag beantwoorden, wat is internet marketing? Dit begrip is zeer breed maar staat eigenlijk voor alle marketing activiteiten op het web. Doordat het internet een steeds prominentere rol speelt in onze samenleving is zoekmachine marketing, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland, steeds belangrijker aan het worden. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het verschuiven van de marketingbudgetten. Waar deze vijf jaar geleden vooral gericht waren op de traditionele media verschuiven deze tegenwoordig meer naar de nieuwe online media. Marketing via het web is nog vrij nieuw. In Nederland is er bij het gemiddelde online marketing bureau in Amsterdam nog vrij weinig kennis op dit gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit vak kent een groot scala aan technieken en kent zijn eigen specialisaties. Met internet marketing in Amsterdam kunt u uw online markt veroveren met behulp van een professionele consultant.

Waarom internet marketing in Amsterdam?

Internet marketing voor uw bedrijf in Amsterdam heeft veel voordelen in vergelijking met traditionele marketing:

Goedkoop in vergelijking met de traditionele media
Ten eerste is deze vorm van marketing relatief goedkoop. Het internet is in vergelijking met de traditionele vormen van marketing relatief goedkoop. Waar u voor een spotje op televisie wel 10.000 euro kwijt bent, bent u voor internet marketing in Amsterdam tussen de 500 en 1000 euro kwijt.

Online meten = Weten
Daarnaast is internet marketing meetbaar. De resultaten meten op landelijk of lokaal niveau in Amsterdam is vele malen makkelijker op het online platform in vergelijking met de resultaten meten van de traditionele vormen van media. Dit kan met het volgende voorbeeld worden verduidelijkt: Stel u heeft een advertentie in een krant. Dan is het bijna onmogelijk om te bepalen hoeveel personen uw advertentie hebben gezien. U kunt kijken naar de oplage maar dit zegt niks over hoeveel mensen de krant hebben open geslagen. Online kunt u nauwkeurig bijhouden hoeveel mensen uw advertentie hebben bekeken.

Reclame op maat
Het derde voordeel waar u van kunt profiteren als u in zee gaat met een internet marketing bureau is personalisatie. Via het internet is het makkelijk om reclame uitingen persoonlijk te maken. Met traditionele marketing zoals tv, radio en advertenties worden veelal de massa bereikt. Dit is natuurlijk zonde van het geld. Met internet marketing kunt u zich richten op een specifieke doelgroep in Amsterdam aan de hand van SDP (Segmenteren, doelgroep bepalen, positionering). Zo kunt u zich bijvoorbeeld specifiek richten op 18-25 jarige mannen in de stad Leiden. Als specialist helpen we u hier graag bij met een advies op maat op het gebied van internet marketing in Amsterdam.

De verschillende vormen van internet marketing in Amsterdam

Er zijn diverse technieken die kunnen worden gebruikt en die vallen onder de noemer internet marketing in Amsterdam. Dit betreft SEO (Zoekmachine optimalisatie), SEA (Zoekmachine adverteren) Online advertenties, affiliate marketing, social media marketing en zo zijn er nog enkele populaire vormen.

Onze specialisatie
Internet marketing bureau online specialist Amsterdam is gespecialiseerd in Search Engine Optimization. Dit is het laten ranken van websites in het organische gedeelte van de zoekmachine Google. Wij richten ons daarbij op het behalen van de maximale conversie. Natuurlijk is het belangrijk om bezoekers en leads op uw website te hebben, maar dit is nooit het belangrijkste doel. Met enkel bezoekers op uw website zal u geen geld verdienen. Voor uw bedrijf is het behalen van conversie daarom noodzakelijk. Dit betekent aanvragen, bestellingen of aankopen op uw website door klanten. Wij gaan om dit te realiseren met internet marketing in Amsterdam voor u aan de slag.

Internet marketing in Amsterdam bij ons professionele bureau

Met internet marketing zullen we uw bedrijf in Amsterdam laten groeien. U kunt binnen zes maanden een stijging in het aantal aanvragen verwachten. Wij doen er alles aan om uw internet marketing campagne in Amsterdam tot een succes te maken. Voor alle verschillende disciplines in ons vakgebied hebben we specialisten in huis. Zo hebben we bijvoorbeeld content writers, marketeers, sales experts, social media professionals etc. Deze hebben we zelf intensief opgeleid en zodoende kennen ze alle ins en outs over het vakgebied internet marketing. Door een combinatie van ons team zal uw website succesvol worden.

Overtuigd van de kwaliteiten van ons bureau?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons zoekmachine optimalisatie bureau of heeft u interesse in SEO advies of een afspraak met een specialist van ons internet marketing bureau in Amsterdam? In een vrijblijvend gesprek informeert een consultant u graag verder. Neem nu contact op met een internet marketing professional in Amsterdam.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Om een website zoekmachine vriendelijker te maken is inzicht nodig. Met onze gratis SEO scan kunt u inzien op welke punten u uw bedrijfssite kunt verbeteren.

Snelheid

De gratis Quickscan geeft u inzage in de snelheid van uw website. Landingspagina's hebben baat bij een snelle laadtijd.

Responsiveness

Door een SEO scan te doen krijgt u tevens inzicht in de responsiveness. Dit is van belang om mobiele webgebruikers op een klantvriendelijke wijze op te vangen.

Veiligheid

Een veilige website is erg belangrijk voor de privacy van u en uw klanten. De Quickscan spoort veiligheidsproblemen in uw website op.

Gratis website scan?