Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld

Google Webmaster Tools

De website beter beheren dankzij Google Webmaster Tools.
formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Ideeën icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Puzzel icon

Analytics

Home » Google Webmaster Tools

De Google Webmaster Tools geven u alle gegevens om de Google optimalisatie (SEO) op een eenvoudige manier te kunnen doen. Dit gereedschap geeft u alle handvatten om uw bedrijfswebsite te optimaliseren in overeenstemming met de Google richtlijnen voor zoekmachines. U kunt met de Google Webmaster Tools inzien welke inbound links aan uw site gekoppeld zijn en welk organisch verkeer er op die wijze op uw landingspagina’s belandt. Ook hoe en waar uw website in de zoekmachine wordt weergegeven kan opgevraagd worden. En op die manier zijn er nog vele andere gegevens die een webbeheerder kan inzien.

De Online Specialist Amsterdam, het internet marketing bureau in Amsterdam, kan u hieromtrent advies geven en helpen met het opzetten van een professionele online marketing campagne naar aanleiding van de verzamelde statistieken. In handen van een webbeheerder zijn de Google Webmaster Tools daarom een zeer nuttig gereedschap.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Inzage in organisch verkeer

Wat men onder andere met de Google Webmaster Tools kan meten zijn de bezoekers die uit de organische resultaten komen. Om hierin inzicht te hebben is belangrijk om erachter te komen wat uw doelgroep interessant vindt aan uw website en wat niet. Tezamen met de statistieken van de click-through-rates kunt u een beter beeld krijgen van de traffic die van en naar de bedrijfswebsite stroomt. De Google Webmaster Tools geven overigens ook goed weer waar de webbezoekers exact vandaan komen en wat de vermelding van uw bedrijf uit Amsterdam daarbij is.

Indexeren en onderhouden

Ook kunnen de Google Webmaster Tools duidelijkheid scheppen waar er onderhoud nodig is aan de website. Zo is het belangrijk dat de indexeerbaarheid van de webpagina’s in goede staat blijft. Wanneer er 404 codes in uw bedrijfswebsite zitten verstopt kunt u die met de Google Webmaster Tools opsporen en wijzigen. Deze tools kunnen u ook helpen met het opnieuw laten indexeren en crawlen van gerepareerde landingspagina’s. Daardoor kunnen ze weer sneller opgenomen worden in de zoekmachine en weer beginnen met klimmen.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745