Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld

Google Analytics

Google Analytics helpt uw website verder.
formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Ideeën icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Puzzel icon

Analytics

Google Analytics

Home » Google analytics

U kunt met Google Analytics alle statistieken en data van uw bedrijfswebsite verzamelen om deze beter te kunnen interpreteren. Het is belangrijk om dergelijke gegevens te meten om een winstgevende internet marketing campagne in Amsterdam op te richten. De statistieken die Google Analytics registreert kan worden toegepast op display advertising, SEA en SEO strategieën. De specialisten van ons online marketing bureau kunnen de behaalde resultaten ordenen en er een heldere interpretatie van geven. Zo kunt u exact bepalen welke richting u heengaat en kan er zonodig bijgesteld worden.

Door ons internet marketing bureau uit Amsterdam kunt u zorgen voor een installatie en koppeling van Google Analytics aan uw website. Hierdoor krijgt u een overzicht van het bezoekersgedrag. Als u hierover meer wilt weten spreek dan met een van DE Google Analytics experts van Online Specialist Amsterdam.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Statistieken en gegevens

Er zijn tal van gegevens en statistieken die Google Analytics verzamelt. Zo wordt het aantal pagina weergaves gemeten, het bezoekersaantal (traffic), de bounce rates, het aantal desktop en mobiele gebruikers en de tijd die men spendeert op uw landingspagina’s. En zo zijn er nog andere resultaten die worden bijgehouden zoals als waar online bezoekers precies vandaan komen uit internet voordat ze op uw site belanden.

Met al dit soort statistieken en gegevens krijgt u een helder overzicht om uw online marketing campagne met precisie bij te stellen. U kunt met Google Analytics om die reden goed de volgende stap in uw internet marketing strategie bepalen.

Google Analytics expert inzetten

U kunt een Google Analytics expert uit ons internet marketing bureau inzetten welke u belangrijke en betrouwbare analyses kan geven van uw bedrijfswebsite. Daarbij kunnen onze experts u advies geven over de vervolgstappen die u kunt nemen om uw campagne succesvol te maken. Gebruik daarom de mogelijkheden van Google Analytics en maak een afspraak met een specialist van ons online marketing bureau in Amsterdam.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745