Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld

Google AdWords

Adverteren in Google met SEA.
formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Ideeën icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Puzzel icon

Analytics

Google AdWords

Home » Google AdWords

Google hanteert twee wijzen om zoekresultaten weer te geven. Google AdWords advertenties vallen onder de eerste methode wat het betaalde gedeelte is. De organische resultaten worden als het onbetaalde gedeelte beschouwd. Wanneer men kiest voor zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) zijn er een aantal zaken anders dan bij zoekmachine optimalisatie. Zo zal het optimaliseren eenvoudiger van aard zijn en kan men met enige kennis direct bovenaan in de zoekresultaten komen te staan om bezoekers te genereren.

Ondanks dat Google AdWords een functie is waarvoor men moet betalen kan het zeer rendabel zijn. Laat daarom een professionele Google AdWords campagne opstellen door ons internet marketing bureau in Amsterdam. Spreek hiervoor met een SEA specialist van Online Specialist Amsterdam.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Per klik betalen

Een kenmerk van adverteren via Google AdWords is dat de betaling afhangt van het aantal kliks dat u ontvangt en niet aan het aantal weergaven. Dat betekent dat wanneer een webbezoeker een zoekwoord invult en uw advertentie bovenaan de zoekresultaten ziet staan er alleen betaalt wordt als deze de link naar uw website volgt. Om die reden wordt er van tevoren er klikbudget afspreken wat het aantal kliks limiteerd.

Een zekere Quality Score (QS) zorgt er overigens voor dat de prijs per klik omlaag kan worden gebracht. Met een hoge QS zal u een lagere prijs betalen per klik. De QS is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de klikfrequentie, de laadsnelheid en de kwaliteit van de webpagina en de advertentiegeschiedenis vallen. Met hulp van ons online marketing bureau te Amsterdam kunt u de Quality Score verbeteren en kunt u goedkoper adverteren met Google AdWords.

Landelijk of lokaal gevonden met Google Adwords

U kunt door middel van Google AdWords zowel landelijk als lokaal gevonden worden. Ons internet marketing bureau in Amsterdam kan u helpen in het maken van de juiste keuze en u hierin adviseren. Verder zijn er ook longtail en shorttail zoekwoorden waar men zich op kan richten met een Google AdWords strategie. Bij ons online marketing bureau kunt u uw wensen en behoeften laten afstemmen op uw Google AdWords campagne.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745