Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld

E-mail Marketing

E-mail marketing als onderdeel van uw online marketing strategie.
formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Ideeën icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Puzzel icon

Analytics

E-mail marketing

Home » E-mail marketing

Wanneer u een e-mail marketing strategie laat uitzetten kunt u dat overlaten aan een professional van Online Specialist Amsterdam. Ons online marketing bureau uit Amsterdam kan u van dienst zijn met het versturen van commerciële berichten die bestemd zijn voor uw doelgroep.

Op die wijze kunt u het klantcontact via e-mails bevorderen. Zo kunt u de band met uw huidige klanten verstevigen, maar het is ook mogelijk om uw oude klanten te benaderen en over te halen tot een nieuwe aankoop. De herhalingsverkopen zullen daardoor toenemen en de klantloyaliteit wordt groter.

Het is ook een optie om met e-mails nieuwe klanten aan uw bedrijf te binden. De mensen die nog onbekend zijn met uw merk, product of dienst kunt u naar aanleiding van zo’n digitaal bericht overtuigen om eens een bezoek te brengen aan uw bedrijfswebsite. Deze toename is het aantal bezoekers is tevens een impuls voor zoekmachines om uw bedrijf hoger te plaatsen in de zoekresultaten.

Ook is het mogelijk om een direct aankoop aan te moedigen door reclame mee te sturen met uw e-mail. Er zijn dus allerlei e-mail marketing strategieën die toegepast kunnen worden door ons online marketing bureau om uw branding of conversie te verhogen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

E-mail marketing is voordelig

Een van de voordelen van e-mail marketing is dat het goedkoop is ten opzichte van oudere marketing methoden. Zo is dit vele malen voordeliger dan het drukken en verspreiden van folders en ander drukwerk.

Bovendien heeft een e-mail een eigenschap wat drukwerk niet heeft en dat is het meesturen van een klikbare link. Daarmee maakt u de drempel voor uw publiek zeer laag om uw website te bezoeken. Een internet marketing bureau in Amsterdam kan u helpen met het opzetten van een gedegen e-mail marketing campagne.

E-mail marketing bureau

Als u de relatie met uw klanten wilt verbeteren en uw leads wilt aansporen kunt u in contact komen met ons internet marketing bureau in Amsterdam voor een kwalitatief e-mail marketing campagne. Zorg voor een grotere naambekendheid, een groter bezoekersaantal en als gevolg meer verkopen. Indien u meer informatie wilt over onze services neem dan contact op met ons e-mail marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.